Titel Wijngaard de Deelgaarderberg

Rondleidingen, excursies en proeverijen

Voor belangstellenden is er ook de mogelijkheid voor rondleidingen met een kleine wijnproeverij. De excursie bestaat uit een rondleiding in de wijngaard en wijnkelder, waarbij het gehele proces uitgelegd zal worden. Na de excursie vindt er een kleine wijnproeverij,uiteraard vergezeld door een bijpassend hapje, plaats van onze wijnen.

Wij werken samen met Livar vlees. Zowel bij de hapjes bij proeverijen als in suggesties voor onze wijn bij dit mooie stukje vlees. 
Wilt u meer weten over het LIVAR-varken ga dan naar www.livar.nl

Vrijdag, zaterdag en zondag zijn er excursies mogelijk vanaf minimaal 5 tot maximaal 40 personen. Op een andere weekdag alleen na overleg. Ten alle tijden aanmelden! De prijzen zijn per persoon en inclusief de wijnproeverij.

Het is ook mogelijk om een Weekendarrangementen, inclusief logies en ontbijt bij een plaatselijk B & B te boeken.
Wilt u hier meer informatie over neem dan contact op via ons contactformulier

Op verzoek is het mogelijk dat er lezingen over druiven teelt en wijn maken op locatie verzorgd worden.
Kijk voor de geplande evenementen in de agenda

Meer informatie over rondleidingen en lezingen of het boeken ervan kunt u aanvragen via ons contactformulier of bestellen via de knop verkoop op deze website.

Excursie inclusief rondleiding op een aspergeveld

Excursie inclusief rondleiding op een aspergeveld
In de maanden april, mei en juni 2022 is het mogelijk om een excursie te boeken inclusief rondleiding op een aspergeveld met uitleg door een asperge deskundige. Bij de proeverij kunt u testen of ook voor u, asperges met Solaris de gouden combinatie zijn. Minimale groepsgrote 5 personen.

Excursie over onze wijngaard

Excursie over onze wijngaard
Bent u geïnteresseerd in hoe wij onze unieke wijnsoorten produceren? Dan bent u van harte welkom om onze wijngaard te bezoeken.

Arrangement Kasteel Montfort

Arrangement Kasteel Montfort
Dit arrangement is in samen werking met kasteel Montfort.
Klik hier voor meer informatie

Arrangement Aerwinkel

Arrangement Aerwinkel
Na een leerzame excursie door onze wijngaard nemen we U mee naar een schitterend landgoed in de omgeving van onze wijngaard. Landgoed Kasteel Aerwinkel in Posterholt is één van de bezienswaardigheden van de gemeente Roerdalen. Het landgoed heeft een fantastisch park dat tot nu toe voor een belangrijk deel gesloten was voor het publiek. Sinds 2010 bestaat echter de mogelijkheid op vooraf te reserveren tijdstippen een rondleiding te krijgen met aansluitend een wijnproeverij.

Proef pakket A

Proef pakket A
Proefpakket A: 3 witte wijnen Bevat: Solaris2021, Pinot-Auxerrois 2020 en Roozendaels Wit 2021

Proefpakket B

Proefpakket B
Proefpakket B: 3 rode wijnen Bevat: Dornfelder Barrique 2020, Rondo 2021 en roozendaels rood 2021

Online proeverijen en excursies

Online proeverijen en excursies
Proefpakket C: 5 wijnen naar keuze Proeverij vind iedere zaterdag om 17.00 uur online plaats. Pakketten besteld voor woensdag kunnen op zaterdag deelnemen aan de onlineproeverij. Keuze uit: Solaris2019, Dornfelder rosé 2018, Pinot-Auxerrois en Rondo 2019, Indian Summer 2018 (dessertwijn) Inclusief recepten voor het maken van bijpassende hapjes en een verrassing.

Cadeaubon

Cadeaubon
Wilt u iemand verrassen met een leuk en origineel cadeau? Schenk dan een cadeaubon van Wijngaard de Deelgaarderberg. U kunt zelf de waarde van de cadeaubon bepalen en deze is inwisselbaar in onze Vinotheek. Geeft u bij het online bestellen, bij opmerkingen graag aan welke waarde op de bon ingevuld mag worden.